9

Snelle en goede service, ook qua ophalen en terugbrengen

Zondagmiddag mailde ik wat het probleem met mijn laptop was en vroeg of de laptop ’s maandags opgehaald kon worden. Maar de laptop werd zondag al gehaald en maandagochtend kant-en-klaar weer afgeleverd. Supersnelle en prima service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super meedenkend, snel en goed werk!

Vrijdag ochtend laptop laten vallen en de laptop deed het niet meer. Een vriend heeft me Laptop Reparatie aanbevolen omdat hij er goede ervaringen mee had gemaakt. Ik hoefde niets te doen behalve bellen – de laptop werd opgehaald en in de middag al weer terug gebracht! (harde schijf was los geraakt). Laptop werkt weer tip top. Wat ik naast het goede werk en de goede service nog fijn vond, was de duidelijke communicatie over de mogelijke schade(s) en de te verwachten kosten. Super blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service met gedegen resultaat

Het scharnier van mijn laptop was gebroken. Binnen een paar uur stond hij voor mijn duur en aan het einde van de middag kreeg ik hem weer schoon en gerepareerd terug. Top! Zou zeker aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en effectief

Ik werd direct gebeld en geholpen. Dezelfde dag mijn laptop terug. Telefonisch en via mail werd ik goed op de hoogte gehouden van oorzaak en oplossing . Enige spannende vond ik om mijn laptop af te geven aan iemand aan de deur die ik niet ken. Wel bevestigingsmail gehad vooraf. Maar vertrouwen is absoluut niet beschaamd.

 • Aanbevelen? Ja
10

echt een top bedrijf!

Gisteravond een berichtje verzonden en ondanks de omstandigheden van het Corona virus, werd mijn laptop vooralsnog binnen een uur na het bevestigende telefoontje opgehaald! Daarna werd ik kort na het ophalen van de laptop gebeld met wat het probleem was en de kosten hiervoor, de daaropvolgende ochtend was mijn laptop weer helemaal in orde! Is je geld meer dan waard, echt top werk voor een hele goede prijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ongeveer 3 maanden terug (in eind december) heb ik Laptop Reparatie gebeld vanwege mijn desktop computer die kuren had met opstarten. De meneer die me hielp bood aan om de computer die dag nog op te halen wat erg aardig was van hem. Dezelfde dag is het probleem geconstateerd en verholpen en in de avond bracht hij mijn computer terug inclusief al mijn bestanden en back-up. Dit alles tegen een hele goede prijs. De computer doet het nu nog steeds helemaal prima dus ik ben zeer blij met Laptop Reparatie. Prijs-kwaliteit is uitstekend! Zeer goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en top service

Gisteren even gebeld voor advies waar ik drie laptops en een defecte ipad kon langs brengen eigenlijk om alleen fotos eraf te halen. Ipad kon volgens apple niet meer gemaakt worden en zou 150 euro risico kosten om het te proberen. Ildar had ze allemaal de volgende ochtend klaar en kwam ze nog brengen ook. Super!!!!! Oh ja en de Ipad werkt gewoon weer 🙏

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede, vriendelijke en snelle service

Ik heb zelf de laptop langs gebracht en kon de volgende ochtend deze alweer ophalen. Via telefoongesprekken werd ik op de hoogte gehouden van de reparaties aan mijn laptop (er werd eerst netjes om toestemming gevraagd) . Hele fijne service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fixed the keyboard of my Lenovo Yoga laptop

The service was fast en efficient. The laptop works again. Where Lenovo was making a hastle to fix this, laptopreparatie.nl did this within 1 day for an affordable price.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snelle service!

‘s Middags langsgegaan met een defecte laptop en nog dezelfde avond kon ik de perfect herstelde laptop weer ophalen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer snelle en goede service

Mijn laptop is op kerstavond opgehaald voor reparatie en de volgende ochtend was hij alweer gemaakt. Laptop werkt weer top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring en service ondervonden bij reparatie

Vanuit Den Haag voor reparatie naar “Laptop Reparatie” met de gedachte van wat gaat dit worden. Van mijn “HP Laptop Spectra Touchscreen” was het linker scharnier gebroken en bij HP een offerte aangevraagd welke aangaf dat de reparatie € 423,50 moest kosten en na opdracht te horen gekregen dat er geen onderdelen meer verkregen konden worden en dat de reparatie niet aangenomen kon worden. Maar bij Laptop Reparatie kon ik er op wachten en binnen 3 uur werd hij gerepareert en de kosten € 89,00 geweldig blij zijn wij over deze super snelle service met gedegen en begrijpelijke uitleg. Maar mijn 5 á 6 jr. oude PC werkt weer als nieuw. MAAR HP HOEFT VANWEGE DEZE BEHANDELING NOOIT MEER. Met een grijns op mijn gezicht weer naar Den Haag

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vakkundige reparatie

Moederbord kapot door het aansluiten van een verkeerde lader. Laptop s ochtends gebracht en dezelfde dag nog klaar. Ik kreeg duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en hoe de laptop is gerepareerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed!

Bracht mijn MacBook aan het begin van de middag langs en kreeg binnen een paar uurtjes al te horen dat ie klaar was. Kreeg goed uitgelegd wat er mis was en ik kon weer door.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Doet er alles aan om probleem op te lossen, en dat heel snel

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en vriendelijke service

Mijn laptopscherm was kapot, deze kon direct nog dezelfde dag gemaakt worden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch werk

De manier waarop ik geholpen ben, ben er heel blij mee. Zeer meedenkend, begripvol, eerlijk en behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goede levering

Goede levering en klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede keuze voor reparaties

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goede kwaliteit

Mijn laptop was snel gerepareerd en ook met een goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen!

Mijn laptop deed niks meer, maar had wel de data nodig. Kon snel terecht bij dit bedrijf en is snel opgelost. Verder ook een vriendelijke man die je netjes en eerlijk te woord staat. Zeker een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Is goed

Snelheid van reparatie is hoog

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele goede support, en zeer serieus.

Laptop laadde niet meer op, toestenbord deden sommige letters het niet. En ook al was Ildar zelf niet tevreden over zijn reparatie, De laptop kwam er blijkbaar niet 100% door de controle heen. Ik ben zeer tevreden. Hij laad weer op, toestenbord doet weer normaal. Dank je!

 • Aanbevelen? Ja
8

snelle en goede service

Mijn gegevens konden worden geplaatst op een extern geheugen. Hierdoor zijn mijn bestanden niet verloren gegaan. Laptop was verouderd en niet bruikbaar meer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel geholpen

Er werd snel contact opgenomen, een indicatie gemaakt van de reparatie en kosten. Snel gerepareerd met succes, en direct weer teruggestuurd. Dik tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Super blij mijn laptop werd zelfde dag nog thuisbezorgd zodat Mn dochter haar huiswerk kon doen super bedankt! 👍🏻👍🏻👍🏻

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Hele vriendelijke en snelle service 🙂

 • Aanbevelen? Ja
10

top bedrijf!

Dit is een echte reparatiebedrijf! Goedkoop en goed! Bijvoorbeeld, ipv kapotte toetsenbord met nieuwe te onderdeel te vervangen (wachttijd 5-10 dagen), wat alle andere zgn “reparatie bedrijven” doen, deze jongen repareerde mijn laptop ter plekken klaar in 15 minuten, en voor de fractie van kosten. Hulde!

 • Aanbevelen? Ja
10

super experience

i asked 3 different reparation companies to get my data from seagate HD, they took money to investigate, kept the HD for 2-3 days but none of them could fix it. But Ildar, came home, took the drive and next day he had the data. and be brought the drive back with data on his external drive. Great service. Much cheaper than sending to Seagate. Very professional service. He knows what he is doing.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Helemaal goed. Kreeg mn laptop dezelfde dag nog terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

heeft mij perfect geholpen

nadat mijn scherm gebroken was, heb ik laptopreparatie.nl benadert. Zij hebben mij snel geholpen en nog dezelfde avond, persoonlijk bij mij langs, mijn scherm vervangen. Dit voor een lagere reparatieprijs dan bij de reparateur van waar ik hem heb gekocht (Mediamarkt).

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect.

Perfect service! Fixed my old Macbook within 2 days to a perfect working condition! I was contacted to take repairing decisions (which were carefully explained) and was even offer to have my Macbook brought home free of charge. Would definitely recommend to anyone with laptop problems.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijk klantvriendelijk, deskundig en snel!

De audiojack van mijn Lenovo Yoga 2 laptop was kapot. De bijzonder vriendelijke en meedenkende engineer van laptopreparatie.nl zorgde ervoor dat ik mijn laptop maar 1,5 uur moest missen voor de reparatie. Door op afstand de diagnose te stellen, eerst het onderdeel te bestellen en, toen dat gearriveerd was, de laptop bij mij op te halen en dezelfde avond gerepareerd terug te brengen. Bij Medion, de officiële service-partner van Lenovo, vertelden ze me dat ik minimaal 2 WEKEN tot maximaal 6 WEKEN mijn laptop kwijt zou zijn. Wat een verschil!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn 'oude' laptop (uit 2010) is weer als nieuw!

Ik had niet gedacht dat mijn hp-laptop het ooit weer zou gaan doen. maar nu werkt hij als vanouds. De reparateur heeft hem opgehaald en voorzien van een nieuw onderdeel weer teruggebracht. Prima service en: niet duur!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben zeer tevreden.

Dhr I. Yumatov is zeer ervaren, klantvriendelijk en heeft goede kennis van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
8

probleem snel en goed verholpen

Gisteren een hp elitebook aangeboden waarbij de accu niet meer werd opgeladen. Aan de netstroom werkte hij zonder probleem. Medewerker was aardig en kundig, zo bleek. Omdat op de website duidelijkheid gegeven wordt over mogelijke reparaties en tarieven heb je al een goed gevoel over de manier van werken, maar uiteindelijk is de “proof in the pudding”. Binnen enkele uren was het euvel verholpen en was de laptop ook grondig schoon gemaakt. Al met al een prettige ervaring met een fijn resultaat, nl. een goed functionerende laptop die ook weer een tijdje zonder stroom kan. Laptopreparatie zit in Nieuw-West en parkeren is gratis, ook wel handig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Snelle professionele hulp net gemakkelijke ophaal- en terugbreng service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima snel en goede communicatie

Goede prijsafspraak ,snel en keurig verholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en snel helpen

Goed en snel geholpen met een tijdige oplossing. Advies repareren is deze laptop waard

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Hele aardige medewerker, goed geprijsd en hele fijne service! Zelf naar de winkel gebracht en door de medewerker helemaal in noord bij mij bezorgd. Top kwaliteit geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Laptop werd opgehaald en gebracht (in Amsterdam). Reperateur was eerlijk over het defect (kapotte stekker van de lader). Kan niet anders dan dit bedrijf aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
2

Na 4 maanden 0,0 resultaat

Na 3 maanden van beloftes via telefoon en e-mail is niets met mijn HDD gedaan. Toen maar gevraagd om retourneren. Dat duurde ook nog weer een maand. Waardeloos. Beloof niks als je niks gaat doen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima

Goede reparatie met vooraf heldere prijsopgave. Werd zelf buiten werktijd thuis bezorgd omdat het regende.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede snelle service en bijzonder technisch capabel

Heel snelle service. Daarnaast ook flexibel en belangrijker nog ook goede technische kwaliteiten

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en snelle service

Meneer heeft mij snel en goed geholpen. Ik heb een laptop met vingerafdruk-herkenning. Deze deed het na de reparatie niet meer. Meneer hielp mij daarna ook nog hiermee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, snel, eerlijk geholpen.

Ik belde op zondag middag naar laptopreperatie.nl voor een reparatie. De zelfde middag is er iemand langs geweest om ernaar te kijken en eventueel te repareren. De dinsdag daarop werd ik gebeld, het probleem was gevonden en kon gemaakt worden maar er zat nog 1 week garantie op de laptop wat ik niet wist. Die zelfde dag is mijn laptop terug gebracht en ben ik geholpen om mijn laptop via de garantie te laten repareren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very helpful

A very helpful and friendly environment.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, goed en klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ideaal!

Snel gebeld na het aanmelden van mijn reparatie en er kon snel iemand bij mij thuis langs. Binnen 25 had mijn laptop een nieuw beeldscherm. En natuurlijk is het sowieso fijn dat je niet van huis hoeft!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en een vriendelijke man

Vriendelijke man aanwezig. Laptop met waterschade weer helemaal gerepareerd. Niks te klagen

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend verlopen volgens afspraak.

Het moeilijke is wel de communicatie per telefoon. Ik begreep in eerste instantie niet wat er nu wel of niet stuk was. Weet er wel een beetje van maar ben zelf geen electronicus. Maar de foto was enigszins verhelderend. Deze beoordeling komt wat aan de vroege kant ik moet het gerepareerde nog ontvangen. Maar toch.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle service en vriendelijk personeel.

Laptop binnen 2 dagen gerepareerd, erg tevreden mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle service en vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenProblemen zijn snel opgelost. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenLaptop werkt als nieuwVerbeterpuntenLaat even weten hoe lang de reparatie duurt en informeer als er lang op een bestelling moet worden gewacht.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenVriendelijk,snel en terzake kundig!!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZeer snelle service. Ik bracht mijn laptop om 5 u heen en om half 8 alweer klaar.VerbeterpuntenSucces verder met de nieuwe plannen!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnel, deskundig, goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen?

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntensnelVerbeterpuntenx

 • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenSnel klaar + vriendelijke serviceVerbeterpuntenNiet netjes gerepareerd + prijzig

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenEr prettig dat er een snelle service is, had mijn laptop binnen een paar dagen terug. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijke man.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer goed en heel snel geholpen zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenI had an accident with coffie on my laptop. It was ready in less than 2 hours. 5/5 It was very proffesional that I got informed for cost of possibly more damage. However, he had successfully estimated the dagame and I paid the lowest price

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenUitstekend gerepareerd , snelle antwoorden en goede prijzen ! Kan zeker aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenLaptop snel en professioneel gerepareerd. Doen wat ze beloven

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen?

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

PositiveGreat service! Very honest and reliable and the price was exactly what was as predicted. It also took less time then I was told it would which was great!SuggestionsN/A

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle en goede reparatie!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

PositivePolite, Eficient and Quik!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoed en snel geholpen met mijn laptop. Vriendelijke mensen die ook meedenken, adviseren om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensympatieke gast, prima geholpen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenEen heldere fris ogende winkel. Klant wordt op een keurige wijze te woord gestaan. Er wordt probleemoplossend gedacht, rekening houdend met het daarbij behorende kostenplaatje. De kosten worden helder gecommuniceerd. Dat is wat de klant graag ziet. Volgens afspraak vindt een snelle reparatie plaats. Ik zat dus niet onnodig lang zonder laptop. Keurig werk waarop garantie wordt gegeven. Ik kan U dit bedrijf met plezier aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel afhandelen, snel repareren, respect voor cliënten, professionele reparateur!VerbeterpuntenEen certificaat (en dergelijke) hangen on te laten zien dat de winkel-medewerkers erkende pc reparateurs zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAlles is volgens afspraak en in korte tijd gebeurd. Voor zover ik het nu kan beoordelen is mijn laptop weer oké.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper duidelijke en hele snelle service. Laptop om 5 uur heen gebracht en kom hem om 7 uur al weer ophalen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntensnelle en duidelijke serviceVerbeterpuntengeen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDeze meneer heeft mijn laptop gerepareerd waarvan andere reparatie pc winkels zeiden dat het niet meer kon. Ik ben erg blij want al mijn gegevens zijn gered. Echt grote waardering. Je Laptop/Pc is in goede handen hier. Gr. Robbert

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa een thee ongelukje mijn laptop gebracht. Duidelijk kostenplaatje gekregen en de volgende dag kon ik mijn laptop werkend en al weer ophalen. Heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede en snelle serviceVerbeterpuntenGeen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en goed werk gedaanVerbeterpuntenGeen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenLaptop snel gerepareerd, duidelijk en eerlijk over wat er gedaan moet worden, zeer goede service voor een prima prijs!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntensnelle service PluspuntenGreat service and quick fixing! Highly recommended!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZeer snel, goede communicatie. Prima service

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

PositiveMore than happy with the result. Superb job.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

PositiveHelpful and kind employee with high quality of work

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenErg snel contact (ook op zondag!) en snelle reparatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle goede communicatie en service. Een prima prijs/prestatie verhouding. Ben weer erg blij met mijn laptop waarvan het keyboard is vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOmzetten van HDD naar SDD, inclusief herinstallatie van Windows vakbekwaam uitgevoerd. Heb weer een snelle laptop!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service, aardige mensen, goed contact

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDirect actie ondernomen en dezelfde dag gerepareerdVerbeterpuntenGeen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service en goed overleg

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa lang wachten (10 weken) ivm bestellen toetsenbord uiteindelijk prima opgelost. Keurig op de hoogte gehouden van de status van de reparatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenIk werd direct geholpen en kon wachten op de reparatieVerbeterpuntenWellicht wat explicieter een plek om even te zitten tijdens het wachten op de reparatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service en vriendelijke benadering van de klant. Telefoontje toen mijn pc klaar was. Kortom zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel, vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVery fast and good screen repair

 • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenHet kapotte monitor-scherm, al vaker genoemd, geeft ook niet betrouwbare indruk. Reparateur, Russische, of daar ergens uit de buurt, is best vriendelijk. Echter bracht ik de laptop vrijdagochtend (12-1-19) met een defecte wifi-kabel en rammelende ventilator. Zou die dag gefixed worden. En hij zou me terugbellen. Half 5 nog niets vernomen, dus gebeld. Kreeg dame aan de lijn die vroeg over welke vestiging het ging: Amsterdam of Groningen. Huh? Dacht dat ik Groningen belde. Zou er spoed van maken en me terugbellen. Gebeurde echter niet. Half 6 maar die kant op om te kijken. Reparateur was nog niet begonnen met reparatie. Door persoonlijke omstandigheden en kreeg een heel levensverhaal te horen, was hij daar niet aan toe gekomen. Ik kreeg er geen goed gevoel bij toen hij vertelde dat als de zaken niet goed zouden komen in zijn privésfeer de toko maandag failliet zou zijn. Inmiddels was het 6 uur geweest en durfde de laptop daar niet meer achter te laten. Ik heb hem verteld dat ik hem zaterdag nodig had. Desnoods maar zonder wifi en rammelende ventilator. Vervolgens nog wel bezig geweest met de ventilator. En de boel dichtgeschroefd en tegen 19 uur kon ik dan eindelijk huiswaarts met laptop. Ventilator rammelt overigens nog steeds, zelfs meer. Ik snap ook niet alle positieve scores alhier. Of had ik gewoon pech? Jammer voor de reparateur die best wel vriendelijk was. Update: er is aangeboden de laptop gratis te repareren, maar heb dat inmiddels elders laten doen. DaaromVerbeterpuntenDuidelijke communicatie. Als je vooraf weet dat je het niet redt aangeven. Door te zeggen dat je zaak mogelijk maandag failliet is, doet de betrouwbaarheid ook geen goed, maar is wel eerlijk. In ieder geval voor mij reden de laptop sowieso daar niet achter te laten. Zorg ook dat je kassasysteem functioneert. Toen ik ’s ochtends 10 uur kwam werkte het registratiesysteem niet.

 • Aanbevelen? Nee
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenprima service, zeer snel.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten- snel en behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle en goede service, ze gaven me opties wat betreft de optimalisatie van mijn laptop en deze doet het nu weer prima!Verbeterpuntennvt

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenSnel gewerkt, gedaan wat beloofd was.VerbeterpuntenInrichting winkel kan proffesioneler. Het computerscherm bij de kassa vertoont grote barsten wat niet het allergrootste vertrouwen geeft

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede reparatie; vervangen LCD-kabelVerbeterpuntenVan het uitblijven van de bestelde kabel had ik wel graag geweten, dan had ik de computer nog zo lang opgehaald omdat hij wel bruikbaar was, zij het wat lastig.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede en duidelijke communicatie, en flexibel!

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenGoede en duidelijke communicatie, en flexibel! Pluspuntenkomt afspraak na vriendelijk prijs/ kwaliteit = primaVerbeterpuntenrommelige indruk werkplek

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZeer snel en vakkundig gerepareerd, duidelijke prijsopgave en communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle goede reparatie van de laptopVerbeterpuntenGeen

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenPrima geholpen. Laptop is na uitvallen van de stroomvoorziening (slijtage) binnen een dag weer gerepareerd tegen een schappelijke prijs. Bovendien is de laptop weer ontstoft van binnen. Ik kreeg daarna nog waardevolle suggesties hoe verder te gaan met deze toch al weer vrij oude klapkoffer.VerbeterpuntenOp dit moment geen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijk informatie over reparatie en kosten. Goede prijs.VerbeterpuntenGratis koffie en eeen koekje:-)

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenHeel klantvriendelijk en een goede service

 • Aanbevelen? Ja
8

4 stars: good service, well treated

PositiveQuick and friendly. Replaced my HDD for an SSD in a matter of hours.

 • Aanbevelen? Ja
10

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenleveren goed werk en vlot.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle reparatie, denkt mee en biedt alternatieve oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenService op maat, en ze zoeken net zolang door totdat ze het probleem gevonden hebben.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle en nette service. Ventilator van laptop maakte lawaai en deze is besteld en de volgende dag konden wij langs komen om deze in de laptop te laten zetten.VerbeterpuntenEerste aanvraag voor reparatie via website was in spambox terecht gekomen maar dit is daarna heel netjes weer opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMijn laptop deed het niet meer. Ik was al bij verschillende geweest. Een medewerker van een winkel die gespecialiseerd is in pc/laptop zei zonder blikken of blozen dat het moederbord kapot was. Dat leek me raar. En zou me enorm op kosten jagen. dus, toch maar even verder kijken. Toen kwam ik bij laptopreparatie. De man die me hielp keek even, keek nog eens, ging wat dingetjes doen en kwam tot de conclusie dat…het aan/uit knopje gebroken was waardoor de laptop niet meer aangezet kon worden. Kwartiertje later en slechts een tientje lichter stond ik weer buiten met een perfect werkende laptop. Geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoed en snel geholpen, reparatie deskundig uitgevoerd.VerbeterpuntenWebsite gaf destijds een waarschuwing, is nu verholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en goed werk Verstand van zaken

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle beoordeling van een technisch probleem, je weet dan onmiddellijk wat de kosten zijn. En de voorlichting om een reparatie wel of niet te doen plaatsvinden is open en eerlijk. Niet laten repareren, is te duur. Daar kunnen veel bedrijven en puntje aanzuigen. Je word tenminste niet genaaid waar je bij staat. In tegendeel meneer is zeer open in wat de reparatie gaat kosten.VerbeterpuntenDe zaak is erg rommelig en oogt niet professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenLaptopreparatie.nl doet wat ze zeggen. Uitstekende service en reparatie perfect uitgevoerd. in mijn geval al na 1 dag gereed. Laptopreparatie.nl is zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDe mensen die er werkten waren snel bereid mij te helpen en vriendelijk. De mic. sd kaartje was niet meer bereikbaar op mijn computer. Er stonden belangrijke foto’s (voor mij) op. De kosten waren relatief laag gezien de hoeveelheid beunhazen die geweldig grote bedragen vroegen dit bedrijf niet. Nog diesel middag ging ik met een niet betrouwbaar kaart weer naar huis maan niet zonder de foto’s dus geweldig.VerbeterpuntenVanaf de balie kwam het een beetje rommelig over .Er waren duidelijk meer klanten met laptops geweest die waarschijnlijk allemaal tegelijkertijd werden geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenToetsenbord vervangen en alles doet het weer. Heeft zelfs alle stoff verwijders uit mn computer.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 stars: good service, well treated

PositiveKnew the problem with my laptop & fixed it; in fact made it faster and installed W10.SuggestionsCarry some stock so your customers don’t have to walk all over Groningen buying parts.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede diagnose, heldere afspraken die worden nagekomen voor een goede prijs. Reparatie wordt in de winkel uitgevoerd waardoor geen dagen of weken verloren gaan aan transport naar een centrale reparatie-/werkplaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijke uitleg, goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke eigenaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenTot nu toe 100 van 100 punten. Alles perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGOOD WORKS, FAST RESPONSE, FRIENDLY & HELPFUL.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service, duidelijk contact

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenKlantvriendelijk, betrouwbaar, kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle en duidelijke service. Mn laptop werkt weer super!Verbeterpunten-

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAltijd 5 sterren

 • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenHet oorspronkelijke plan van reparatie ging niet door omdat het benodigde onderdeel niet geleverd werd. Echter zodra dit definitief leek, kreeg mijn laptop een vergelijkbaar onderdeel en was het in 1 dag opgelost.VerbeterpuntenIk moest zelf steeds na vraag doen om te weten hoe de reparatie er voorstond, Laptop Reparatie zou wat dat betreft actiever mogen zijn. Een uitleg waarom de reparatie vertraagd is zou zéér welkom zijn geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service, goed advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle hulp zonder afspraak, dezelfde dag laptop klaar

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper serviceVerbeterpuntenKoffieapparaat

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVlotte reparatie voor zeer schappelijke prijs! Pluspunt: hoewel ik vooraf al aangegeven had dat mijn zoon de laptop mogelijk zou ophalen, werd ik toch even gebeld toen mijn zoon in de winkel kwam of mijn laptop inderdaad nog steeds zo mocht worden meegeven. Wel zo zorgvuldig!

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten1. zeer klantvriendelijk 2. deskundig 3. betrouwbaarVerbeterpunten1. de aankleding van de zaak cq de inrichting mag beslist een profressioneler en zakelijker uitstraling hebben

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBetrouwbaar, afspraak is afspraakVerbeterpuntenGa zo door!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZoek steeds oplossing migelijkheden om de klant te Helpen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede hulp, eerlijke beoordeling en werkt met de beste bedoelingen! Grote aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenHartelijk dank voor deze snelle en zeer vriendelijke hulp. Ik raad kennissen en vrienden graag aan om bij jullie te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle service en erg behulpzame man die écht het beste voor z’n klanten wil.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en adequaat geholpen! MacBook Air was in mijn vakantie kapotgegaan. Gebeld met laptopreparatie.nl en daarna even langsgegaan. Binnen een paar minuten was het probleem verholpen en stond ik weer buiten met een werkende MacBook. Thanks, heel erg blij met de snelle hulp!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWas wanhopig wist niet wat met mijn laptop moest. Dacht ben alles kwijt.. Uiteindelijk blijkt mee te vallen had laptop maandag ingeleverd en kreeg dinsdag mee terug met alles erop eraan. Gelukkig was mijn laptop niet gecrasht en werkt beter en sneller dan voorheen. Als het weer wat markeert kom ik zeker weer terug.Verbeterpuntenzou fijn vinden om via mail kort en krachtig te beschrijven wat aan laptop of computer markeerde.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede service. Je word direct geholpen. Laptop word lief en vriendelijk behandelt dus het werkt goed wanneer die terug komt. Je kan er op vertrouwen dat je laptop gefixt word. En er gaat zelfs vaak een doekje overheen zodat ie ook mooi schoon is.VerbeterpuntenGa altijd na of jullie dezelfde opdracht hebben begrepen. Miscommunicaties gebeuren bij de beste.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenIk had problemen met mijn macbook air. Die was een stuk trager en maakte lawaai. Ik liep de winkel binnen voor hulp en kreeg daar goede, snelle en deskundige service. De man heeft veel kennis van zaken en weet waar de problemen bij laptops vandaan komen. Ik beveel dit bedrijf aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDe service was geweldig. Binnen een halfuur was alles gerepareerd en ze hielpen me zelfs meer dan honderd euro te besparen. Helemaal niet duur en alles doet het weer. 100% aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenIk had mijn plug stuk waar de lader in moet: overal geweest en overal werd me verteld dat ik een nieuw moederbord moest kopen, want daar schijnt ie aan vast te zitten. Echter, deze man heeft gewoon met een soldeerbout een nieuwe plug eraan gesoldeerd wat me gewoon een paar honderd euro heeft bespaard. Superblij!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle hulp, bracht mijn laptop heen kreeg hem de volgende dag terug. Laptop was ontzettend traag en liep om de minuut vast, perfect opgelost!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMijn MacBook was gecrasht, en deze heb ik nodig voor het werk, aan het begin van de middag gebracht en een paar uur later kon ik hem weer ophalen…. echt fijn dat je gelijk wordt geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnel gerepareerd en aardige en betrouwbare mensenVerbeterpuntenzou ik niet weten

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

Positivevery fast, solved the problem at the same day, very friendly.

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenMijn laptop van een aantal jaar oud was gecrasht. Helaas had ik niet van alle bestanden een backup gemaakt. Erg stom van me. Via internet had ik laptopreparatie.nl gevonden in het centrum van Groningen (makkelijk bereikbaar). De eigenaar zei dat de harde schijf erg stuk was, maar dat het via data recovery wel mogelijk was om de bestanden terug te halen. Dit zou wel lang duren, omdat het erg ingewikkeld was. Gelukkig waren uiteindelijk alle bestanden gered. De prijs was zeer vriendelijk in vergelijking met andere computerbedrijven. De eigenaar is deskundig. Hij weet waar hij mee bezig is en weet snel de problematiek te benoemen. Ook heeft hij ruime openingstijden.VerbeterpuntenDuidelijk aangeven dat een externe harde schijf voor de opslag van alle bestanden leeg dient te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede diagnose van het probleem. Snel, goed en voor weinig geld de reparatie uitgevoerd.VerbeterpuntenJe moet je klanten niet al te veel in de keuken laten kijken: maak een afscheiding tussen de receptie en de werkplaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verbeterpuntengeen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

PositiveLaptop Service was done on time. Overall convinced.SuggestionsI felt the service fee was bit expensive

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle afhandeling opdracht duidelijkVerbeterpuntengeen idee

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenHeeft verstand van zaken en is bereid mee te denken. Werkt snel en geeft eerlijk advies.VerbeterpuntenOpeningstijden noemen in de winkel.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle service en professionele dienstverlening

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspuntenvriendelijk en bekwaamVerbeterpuntenbeter communiceren (vergeten te bellen)

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVeel verstand van computers, vriendelijk en werken snel.Verbeterpuntengeen

 • Aanbevelen? Ja
4

2 sterren: slechter dan verwacht

PluspuntenMijn laptopscherm is goed gemaaktVerbeterpuntenCommunicatie. De laptop zou binnen 1uurtje klaar zijn. Na 4 uur gewacht te hebben in de stad werd ik nog steeds niet gebeld. Ik ben terug naar de winkel gelopen en de medewerker was nog geeneens met mijn laptop begonnen?!! Vervolgens kreeg ik te horen dat het nog een uur ging duren. Ik ging weer rond slenteren in de stad. Na 2 uur nog geen gehoor dus bem ik weer terug gegaan. (het was inmiddels 1800). “sorry”, zegt de medewerker, “het lukt mij vandaag niet meer omdat er iets nier bijgeleverd was”. Vervolgens ben ik boos naar huis gegaan en werd ik om 1900 gemaild dat de laptop dan eindelijk klaar was. De volgende middag was ik er om 12:00 om mijn laptop af te halen want hij was immers klaar. “Sorry”, zegt de medewerker, “ik had niet verwacht dat je er nu al zou zijn. Het duurt nog een half uur. Al met al heeft het dus super lang geduurt totdat mijn laptop eindelijk klaar was. Ik heb 6uur voor niks gewacht in de stad terwijl hij mij ook direct had kunnen bellen dat het hem nket meer wordt die dag. Vervolgens wordt er gezegd dat de laptop klaar is, en de volgende dag moet ik weer een half uur wachten. Dit is dus een hele negatieve ervaring met laptopreparatie. Zo ga je niet met je klanten om!!!

 • Aanbevelen? Nee
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntensnelle en goede service. vriendelijke man goede uitleg,snelle haal en breng service kortom ik zal dit bedrijf zeer zeker aanbevelen bij vrienden en collega,s.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrima reparateur, denkt goed mee, niet duur en snel klaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 stars: perfect, definitely recommended

PositiveSuper fast, efficient and professional service. Brought my laptop to life in just a couple of hours. Highly recommended.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenhulpvaardig, snel, denkt mee met de klant (en ook nog no cure no pay…)

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel, kwalitatief goed en niet duur

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenwerkt snel en professioneel. Weet direct wat het probleem kan zijn! Ik beveel dit bedrijf iedereen aan.VerbeterpuntenGa zo door 🙂

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer vriendelijk, meedenkend – snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoed geholpen en laptop werkt naar behoren.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVriendelijk en behulpzaam. Oplossingsgericht. Uitstekend adres voor Apple reparaties.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijke uitleg vooraf gaand aan het redden van verloren gegevens op een kapotte harde schijf. 100% resultaat voor minder dan de helft van het geld dat de grote zeer commerciële bedrijven ervoor vragen. Nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenHeldere communicatie. Goede service.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle service en snelle reparatie ,tegen weinig kosten ; prima !Verbeterpuntengeen.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 stars: good service, well treated

PositiveVery fast and good service

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenHeel veel kennis van de computers. Cola over computer heen laten vallen, maar hij heeft hem weer aan de praat gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

VerbeterpuntenMeer klantcontact door vaker terug te bellen. Er is meerdere malen aangegeven dat er contact opgenomen zou worden vanuit het bedrijf, wat vervolgens herhaaldelijk niet gebeurde.

 • Aanbevelen? Nee
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenIk heb al een aantal keer gebruik gemaakt van hulpverlening van deze bedrijf. Elke keer word ik snel en goed geholpen. Zeer aangeraden om bij deze bedrijf uw laptops te repareren.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenService is echt goed en reparatie was snel en goed afgelopenVerbeterpuntengeen sugestie

 • Aanbevelen? Ja
9

4 stars: good service, well treated

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenhij heeft meegedacht en naar de oplossing gezocht. Zelfs na sluitingstijd contact opgenomen en gevraagd of het opgelost is. Hij is heel betrokken en doet er alles aan om te zorgen dat ik tevreden ben. Na de laatste installering loopt de laptop als een tierelier.VerbeterpuntenMeer aankleding in het pand.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle service Goed bereikbaar Vriendelijke vooraf af gesproken vaste prijs

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en goed en voordelig gerepareerd. Vriendelijk, uitstekende service, een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede Service, Vriendelijk, en Snel GeregeldVerbeterpuntenSoms wat onduidelijk aan de telefoon , graag iets duidelijker / harder praten bijvoorbeeld… verder goed contact met de klanten , en fijn dat er goed contact word gelegd als je de winkel binnen komt.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMijn laptop had makementen aan de schanieren en was erg traag geworden (en warm). Dag van te voren gebeld en op afgesproken tijd..laptop aangeleverd. Na anderhalf uur kon ik mijn laptop tegen een zeer gunstige reparatie prijs ohalen. Ik had dit adres van mijn zoon gekregen en ook in ben nu een zeer tevreden klant!Verbeterpuntengeen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenFikse korting op reparatie bij klein defect nieuw laptop scherm Snelle serviceVerbeterpuntenLaptop scherm werd later geleverd dan eerst toegezegd

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenLaptop is goed gerepareerd en er was een goede uitleg over de uitgevoerde reparatie.VerbeterpuntenDe reparatie heeft 2 weken langer geduurd dan was afgesproken

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle reparatieVerbeterpuntenMedewerker moet klanten in volgorde afwikkelen vóór hij een nieuwe klant benadert

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenUitgerekte utleg. Duidelijke prijsafspraken

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en klantvriendelijkVerbeterpuntenDe inrichting van het interieur, voor de rest niet.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
4

2 sterren: slechter dan verwacht

VerbeterpuntenEerst kijken of de laptop normaal gerepareerd kan worden voor je dure onderdelen besteld

 • Aanbevelen? Nee
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenToppers

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en vriendelijk en ook nog goed resultaat.Verbeterpuntenn.v.t.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDe DC Jack moest worden vervangen. Dit was binnen een mum van tijd gepiept. Top.

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenZe doen er alles aan om je laptop weer goed af te kunnen leveren. Er is een duidelijke prijsopgave gemaakt op het begin. Ze houden je goed op de hoogte van de vorderingen.VerbeterpuntenDe reparatie duurde langer dan verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenDirect, correct.VerbeterpuntenToch echt om 10 uur open gaan. Dat doen alle vergelijkbare bedrijven die ik ken. Als ik dit meemaakte toen ik de eerste keer bij jullie kwam, was ik afgehaakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenduidelijk afspraak redelijk prijs eerlijkheid

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenIk werd in 15 minuten geholpen waar ik bij stond (!!!) en de man die me hielp was vriendelijk en behulpzaam. Ik was heel opgelucht en kom zeker terug als mijn laptop weer kuren heeft

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel Klantgericht Meedenkend

 • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenAls het scherm op voorraad was geweest was onze laptop dezelfde dag nog gerepareerd.VerbeterpuntenWe moesten er 3x zelf achteraan of het scherm wat vervangen moest worden al binnen was. Toen we zeiden dat we naar een ander wilden gaan was de laptop dezelfde dag nog gerepareerd

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAudiopoort van mijn macbook moest vervangen worden en dit is helemaal goed gedaan. Snelle en goed service!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle service, reparatie binnen 15 min. Klaar

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenNo Cure No Pay. Het software probleem wordt hoe dan ook opgelost, ook als het in eerste instantie niet goed lukt. Mijn oude computer doet het nu uitstekend met Windows 10 erop!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenprima service, ga zo door!Verbeterpuntengeen

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede prijs en snelle service. Ik had een nieuwe batterij voor mijn macbook besteld. Die zou er over een week zijn, maar al na 2 dagen kreeg ik een telefoontje dat de batterij er was. Snel en vakkundig geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper snelle reparatie na onderdompelen laptop (dezelfde middag klaar).

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle en goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en goed geprijsd

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenWaterschade was binnen een dag gerepareerd! Zeer aardigVerbeterpuntenNiks

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper snel klaar en heel klantvriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenRedelijk snelle reparatie en schoonmaken bleek uiteindelijk gratis te zijn, ook nog veel tips gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede en snelle reparatie en duidelijke uitleg

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenI brought my laptop for cleaning. Costs: 45 euro. Initially I thought its expensive, since then my laptop is much less noisy and the speakers started working again. nice surprise.Verbeterpunten-

 • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenNa wat oponthoud is m’n laptop weer thuis en is wat sneller dan voorheen.VerbeterpuntenOnduidelijke communicatie. Ik ben een keer voor niets langsgegaan om de laptop op te halen. Het bleek dat hij niet klaar was terwijl ze gebeld hadden dat hij klaar was. Moest hem vervolgens later nog een keer langsbrengen omdat Outlook niet goed geinstalleerd was. Niet iedere medewerker daar is even kundig.

 • Aanbevelen? Nee
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede service. Ik kwam binnen en vertelde over de symptomen en de medewerker wist gelijk wat het probleem was en wat de kosten zouden zijn. Een goede prijs en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle reparaties en een goeie service. Ze zijn zelfs bereid een stapje verder te gaan en denken goed aan de klant

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenReparatie word snel hanteert, niet al te prijzig, gaat goed om met vertrouwelijke gegevens.VerbeterpuntenMeer communicatie met de klanten, medewerkers moeten klantvriendelijker zijn, meer medewerkers/ruimte (zodat meerdere klanten tegelijk geholpen kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel en vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenSnelle service! Althans in mijn geval/ laptop schoonmaken binnen een aantal uren weer op te halen. Super fijn.VerbeterpuntenDie stickertjes krijg ik er niet netjes af.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja