Privacy verklaring

Laptopreparatie.nl, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Laptopreparatie.nl
www.laptopreparatie.nl
Abraham Staalmanplein 11,
1066AG Amsterdam
Tel: 0616819047
KVK: 01130586

1. Persoonsgegevens die wij verwerken

laptopreparatie.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites
– Bankrekeningnummer

2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons info@laptopreparatie.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

3. Doelen bij verzamelen van gegevens

laptoprepataratie.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– laptopreparatie.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– laptopreparaie.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

4. Geautomatiseerde besluitvorming

laptopreparatie.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

laptopreparaie.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens:

1. Klanten-accounts bewaren wij 7 jaar

2. Gegevens voor reparatie bewaren wij 7 jaar

3. Gegevens voor het versturen van nieuwsbrieven max. 5 jaar of tot verwijderverzoek

4. Factuur-, betaal- en bestelgegevens bewaren wij 7 jaar (Verplichting Belastigingdienst)

6. Delen van persoonsgegevens met derden

laptopreparatie.nl deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. laptopreparatie.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt laptopreparatie.nl jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

laptopreparatie.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door laptopreparatie.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@laptopreparaie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . laptopreparatie.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

laptopreparatie.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@laptopreparatie.nl

Irene Brouwer
Irene Brouwer
13:37 19 Mar 20
Super goede en snelle service. Zeer betaalbaar! Vanochtend thuiswerken, helaas... bleef t scherm op zwart, gegoogled, n.a.v. reviews gebeld, om 11:15 opgehaald en om 14:30 weer teruggebracht! Chapeau!! Ik kan weer aan t werk, dankjewel!!Lees meer
Freek Heuberger
Freek Heuberger
13:47 18 Mar 20
Om 5 uur mijn laptop laten vallen en lader was defect en mijn contactgegevens... ingevuld op de website. Drie uurtjes later kwam de eigenaar na telefonisch contact de laptop netjes ophalen. Laptop kon dezelfde ochtend al retour als de nood hoog was, dit was het niet en de laptop de volgende dag ook weer retour gebracht gekregen. Geweldige nette en vriendelijke service waarbij er duidelijke afspraken werden gemaakt over de prijs en de manier van opalen ivm Corona. Paniek omdat je laptop het niet meer doet? Vooral niet doen en gewoon Laptopreparatie.nl raadplegen.Lees meer
Anne Jansen
Anne Jansen
15:51 17 Mar 20
Zeer goed en adequaat geholpen; beeldscherm laptop was stuk.Vriendelijke... snelle service en nog dezelfde avond netjes de laptop thuis afgeleverd.Bovendien als extra service ook nog de binnenkant van de laptop gereinigd, top!Lees meer
Yuki
Yuki
18:37 13 Mar 20
3 maanden geleden heb ik mijn desktop computer laten maken (toen ze nog... gevestigd waren in Slotervaart). Meneer was erg vriendelijk en mijn computer was binnen 1 dag gemaakt. De prijs was hiervoor erg goed (misschien een beetje te goed zelfs). Zeer aan te raden!Lees meer
Timo Bakker
Timo Bakker
19:57 13 Feb 20
The replacement of the noisy fan of my laptop was done within a day. It works... fine again. The laptop was neatly collected and returned. Good and friendly service!Lees meer
Atlas Smsd
Atlas Smsd
17:50 06 Feb 20
De scharnier van mijn laptop was stuk. Waardoor de scherm los zat. Laptop... reparatie heeft het naar tevredenheid in een dag gerepareerd.Lees meer