MacBook Reparatie Amsterdam 

LaptopReparatie.nl is het juiste adres voor het laten repareren van uw MacBook. Wij verzorgen een betaalbare MacBook reparatie, waarop we 12 maanden garantie bieden*. Het repareren en vervangen van laptoponderdelen doen wij dagelijks. Een defecte monitor hertellen, het vervangen van een harde schijf, de accu vervangen en andere reparaties doen wij snel en betaalbaar.

MacBook laten repareren zonder afspraak

Komt u langs voor de reparatie van uw MacBook? Dan zorgen wij bij LaptopReparatie.nl dat de reparatie binnen 60 minuten gereed is. Leg uw situatie telefonisch aan ons voor, zodat we u een specificatie kunnen geven van de reparatiekosten en de tijd die we nodig hebben om de MacBook te herstellen. De meeste MacBook onderdelen hebben wij op voorraad. Het kan echter nodig zijn om een onderdeel te bestellen. In dat geval zal de reparatie een dag later moeten plaatsvinden. Bel voor de zekerheid voordat u komt naar het nummer van onze vestiging.

Weet u niet zeker wat uw MacBook mankeert? Kom dan gerust langs. Wij kijken uw MacBook helemaal na en geven direct u een indicatie van de kosten. Het is ook mogelijk om uw laptop of MacBook verzekerd naar ons toe te sturen.

LaptopReparatie.nl

LaptopReparatie.nl werkt alleen met geschoolde computermonteurs met veel ervaring op het gebied van MacBook reparaties. Hardware- en softwareproblemen lossen onze gecertificeerde monteurs in de meeste gevallen binnen 24 uur op.

Laat uw MacBook binnen 24 uur repareren met 12 maanden garantie. Kom zonder afspraak langs bij onze reparatiecentra in Amsterdam, of stuur uw MacBook gratis en verzekerd naar ons toe.

M Tsb
M Tsb
18:22 05 Jul 20
Zeer tevreden binnen een dag was mijn gecrashde macbook pro weer tip top. Al... mijn bestanden konden ook veilig gesteld worden en hij is nu 10 keer sneller...Lees meer
Adam Elarif
Adam Elarif
17:18 05 Jul 20
Coolblue told me my data was lost and they couldn't help me anymore, as they... could not turn my laptop on. To make a long story short, they suggested me to purchase the same laptop again so they could transfer my data from the old laptop into the new laptop. However, when I tried Laptop Reparatie, within 8 minutes the laptop worked again WITHOUT any data loss. Thank you!Lees meer
Lot
Lot
12:27 03 Jul 20
Mijn HP laptop had een kapot beeldscherm (van de binnenkant stuk). In 24 uur is... hij gemaakt! En niet alleen dat, ook de binnenkant van de laptop is schoongemaakt en andere kleine zaken zijn (gratis) gerepareerd. Voor een supergoede prijs en zo'n snelle reparatie kan je niet naar een betere plek gaan. Daarnaast is het ook fijn dat de prijs van tevoren wordt afgesproken en hij meteen laat weten wanneer de laptop opgehaald kan worden. Voor iedereen aan te raden!Lees meer
Bauke Ylstra
Bauke Ylstra
13:17 29 Jun 20
Fast efficient mechanical repair and he even dusted the inside of my laptop for... the same price quoted.Lees meer
Mélanie Nachef
Mélanie Nachef
09:04 26 Jun 20
Very helpful and efficient. Fixed my computer overnight because I needed it... every day!Lees meer
Tim de Greeuw
Tim de Greeuw
16:51 05 Jun 20
Altijd word ik geweldig geholpen en ben ik zeer tevreden met de resultaten!