MacBook Reparatie Amsterdam 

LaptopReparatie.nl is het juiste adres voor het laten repareren van uw MacBook. Wij verzorgen een betaalbare MacBook reparatie, waarop we 12 maanden garantie bieden*. Het repareren en vervangen van laptoponderdelen doen wij dagelijks. Een defecte monitor hertellen, het vervangen van een harde schijf, de accu vervangen en andere reparaties doen wij snel en betaalbaar.

MacBook laten repareren zonder afspraak

Komt u langs voor de reparatie van uw MacBook? Dan zorgen wij bij LaptopReparatie.nl dat de reparatie binnen 60 minuten gereed is. Leg uw situatie telefonisch aan ons voor, zodat we u een specificatie kunnen geven van de reparatiekosten en de tijd die we nodig hebben om de MacBook te herstellen. De meeste MacBook onderdelen hebben wij op voorraad. Het kan echter nodig zijn om een onderdeel te bestellen. In dat geval zal de reparatie een dag later moeten plaatsvinden. Bel voor de zekerheid voordat u komt naar het nummer van onze vestiging.

Weet u niet zeker wat uw MacBook mankeert? Kom dan gerust langs. Wij kijken uw MacBook helemaal na en geven direct u een indicatie van de kosten. Het is ook mogelijk om uw laptop of MacBook verzekerd naar ons toe te sturen.

LaptopReparatie.nl

LaptopReparatie.nl werkt alleen met geschoolde computermonteurs met veel ervaring op het gebied van MacBook reparaties. Hardware- en softwareproblemen lossen onze gecertificeerde monteurs in de meeste gevallen binnen 24 uur op.

Laat uw MacBook binnen 24 uur repareren met 12 maanden garantie. Kom zonder afspraak langs bij onze reparatiecentra in Amsterdam, of stuur uw MacBook gratis en verzekerd naar ons toe.

thijs lubbers
thijs lubbers
22:05 15 Dec 20
Mijn laptop (die niet meer opstartte) hier naartoe gestuurd, en binnen... redelijke tijd was het probleem gevonden. Uiteindelijk besloten dat het mij niet waard was om onderdelen van deze oude laptop te laten vervangen, dit is zonder problemen geaccepteerd. Geen onderzoekskosten, alleen de bezorgkosten moest ik betalen. Prima service!Lees meer
Jono
Jono
15:55 12 Dec 20
Quick and efficient 👌
Annemarie Van De Water
Annemarie Van De Water
11:01 12 Dec 20
Ik heb mijn laptopscherm hier laten repareren nadat ik deze via de website had... aangemeld. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en hij was binnen een dag al gerepareerd en zo goed als nieuw. Top!Lees meer
Rolex Oyster perpetual
Rolex Oyster perpetual
23:48 08 Dec 20
Perfect mijn lenovo laptop was binnen 24 uur gemaakt topservice
Rihards
Rihards
10:08 05 Dec 20
Nice dude, fixed everything perfectly and pointed out all details.
ivan de c
ivan de c
15:55 02 Dec 20
This guy can do magic! Brought my laptop back to life after water damage.... Reasonable pricesLees meer