MacBook Reparatie Amsterdam 

LaptopReparatie.nl is het juiste adres voor het laten repareren van uw MacBook. Wij verzorgen een betaalbare MacBook reparatie, waarop we 12 maanden garantie bieden*. Het repareren en vervangen van laptoponderdelen doen wij dagelijks. Een defecte monitor hertellen, het vervangen van een harde schijf, de accu vervangen en andere reparaties doen wij snel en betaalbaar.

MacBook laten repareren zonder afspraak

Komt u langs voor de reparatie van uw MacBook? Dan zorgen wij bij LaptopReparatie.nl dat de reparatie binnen 60 minuten gereed is. Leg uw situatie telefonisch aan ons voor, zodat we u een specificatie kunnen geven van de reparatiekosten en de tijd die we nodig hebben om de MacBook te herstellen. De meeste MacBook onderdelen hebben wij op voorraad. Het kan echter nodig zijn om een onderdeel te bestellen. In dat geval zal de reparatie een dag later moeten plaatsvinden. Bel voor de zekerheid voordat u komt naar het nummer van onze vestiging.

Weet u niet zeker wat uw MacBook mankeert? Kom dan gerust langs. Wij kijken uw MacBook helemaal na en geven direct u een indicatie van de kosten. Het is ook mogelijk om uw laptop of MacBook verzekerd naar ons toe te sturen.

LaptopReparatie.nl

LaptopReparatie.nl werkt alleen met geschoolde computermonteurs met veel ervaring op het gebied van MacBook reparaties. Hardware- en softwareproblemen lossen onze gecertificeerde monteurs in de meeste gevallen binnen 24 uur op.

Laat uw MacBook binnen 24 uur repareren met 12 maanden garantie. Kom zonder afspraak langs bij onze reparatiecentra in Amsterdam, of stuur uw MacBook gratis en verzekerd naar ons toe.

Henriëtte Sandberg
Henriëtte Sandberg
15:02 28 Oct 20
Snelle service, duidelijke communicatie en klantvriendelijk!
Umar
Umar
20:26 20 Oct 20
Very fast laptop repair service. My screen was broken and it was fixed in only... 1 day.What a life saver. Thanks.Lees meer
Dragan Ognjanovic
Dragan Ognjanovic
15:42 24 Sep 20
Exelent service Im surfing faster than before
annaviolidekker dekker
annaviolidekker dekker
07:59 22 Sep 20
Scherm kapot en binnen 1 dag supersnel en professioneel geholpen. Adresje om te... onthouden!Lees meer
Julie Schoorl
Julie Schoorl
14:01 18 Sep 20
Na even via de telefoon te hebben gecheckt kon ik meteen terecht met een laptop... met waterschade. Vriendelijke service en de laptop was gerepareerd binnen 4u! Fantastisch! Daarna nog enige problemen met de oplader, waar ik ook weer meteen voor terecht kon en ik kreeg binnen no time hulp. Lifesaver, echte aanrader!Lees meer
B. K.
B. K.
16:25 13 Sep 20
In Groningen, they are scam. They told me that they can fix my laptop. But... finally they didnt. Instead, they forced me to pay.Now, I guess they do not have a shop in Groningen.Lees meer